Dags för Städdag 11 Maj 12:00

Hej Vacuumsurfare
Det är dags för vårens strandpimpning! Boka in söndagen 11 maj kl12, kom ut till stranden och njut av sol och sedvanligt klubbfika!

Vi kommer göra en översyn av taken på containrarna för att se vad som är möjligt i lagningsväg. Hittills har vi lyckats hamstra lite takplast men det kanske behövs virke etc att göra lutning. Vet du om något gammalt tak som rivits som vi kan återanvända så hör gärna av dig.

Vi har även fått tag på lite bojar att märka ut fler stenar än bara den vanliga grynnan. Det kommer förhoppningsvis rädda en och annan fena i sommar. Helt enkelt Fen-omenalt!

Informationstavlorna kommer ses över för att göra klubben ännu mer tillgänglig. För internetsurfare rekommenderas numera Facebookgruppen Nyköpings Surfklubb.

Det kan även vara läge att rensa lite träd och sly runt containrarna så om du har en sekatör eller liknande och kratta/räfsa så ta med det. En del träd har börjat ruttna så under året bör de förmodligen fällas. Vi kör även bort skrotet som samlades ihop på förra stranddagen och lämpar av på Björshult. De brädor som ligger och inte används kommer även få nytt hem.

Mvh Beachfogden

Kommentera